Kategorie receptů
- Autor: vandamu
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Víno červené | 100 |
Parmezán 25 % průměr | 30 |
Červená řepa | 400 |
Cibule | 70 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Máslo | 10 |
Rýže kulatozrnná loupaná syrová | 400 |
Dochucovadla:
pepř
Energetická hodnota celkem: 7819 kJ
Bílkoviny (g): 44,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 361,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1955 kJ
Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 90.3, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.